Terug

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
  • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

Relatiegeschenken voor de automotive sector

Relatiegeschenken voor de automotive sector

Leuke relatiegeschenken voor de automotive sector

Welkom bij onze blog over leuke relatiegeschenken voor de automotive sector! Of je nu een autodealer, monteur of bandenwisselaar bent, het is altijd leuk om jouw klanten te verrassen met een origineel geschenk. Maar wat zijn nou eigenlijk leuke en passende cadeaus voor deze branche? Geen zorgen, wij hebben 10 ideeën verzameld die perfect zijn als relatiegeschenk in de automotive wereld. Van praktische gadgets tot grappige hebbedingetjes: we got you covered! Lees snel verder en ontdek welke items jouw klanten gegarandeerd blij maken.

Giveaways voor een autobedrijf ?

Als je in de automotive sector werkt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goede relaties te onderhouden met jouw klanten. Een origineel relatiegeschenk kan hierbij helpen en kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf bij hen top of mind blijft.

Maar wat zijn nou leuke geschenken voor deze branche? Het eerste waar veel mensen aan denken zijn natuurlijk praktische gadgets zoals een parkeerschijf of bandenprofielmeter. Handige tools die van pas komen bij elke rit!

Echter kunnen ook kleinere items zoals sleutelhangers met autootjes of reclamepennen erg gewaardeerd worden door klanten. Of laat rugtasjes bedrukken met het logo van je bedrijf. Deze kleine attenties tonen namelijk aan dat je als bedrijf oog hebt voor detail en graag iets extra's doet voor de klant. Maak het nog specialer door een unwrap element toe te voegen. Unwrappen vinden veel mensen leuk en zorgt voor een positief gevoel al voor het cadeau uit is gepakt. Je kunt het vloeipapier bedrukken met je logo of een leuke tekst. Onze bestseller is deze autosleutel hoes - uiteraard bedrukt met uw logo.

Naast praktisch en kleinschalig, kun je ook groter uitpakken met een luxe cadeau zoals een Bluetooth-speaker in de vorm van een autoband of zelfs custom made merchandise speciaal ontworpen voor jouw bedrijf. Zo geef jij niet alleen een uniek geschenk, maar draag je tegelijkertijd bij aan het versterken van jouw merkimago.

Kortom, er zijn vele opties mogelijk als het gaat om relatiegeschenken in de automotive sector. Bedenk goed wat past bij jouw bedrijfsimago en verras jouw klanten op creatieve wijze!

10 leuke en originele ideeën voor relatiegeschenken in de automotive sector

Voor bedrijven in de automotive sector is het belangrijk om op te vallen bij klanten en relaties. Een goed relatiegeschenk kan hieraan bijdragen. Maar wat zijn nu leuke en originele ideeën voor relatiegeschenken in deze sector? Hieronder vind je 10 suggesties!

1. Autodealer? Geef een parkeerschijf cadeau! Zo kunnen klanten altijd hun parkeertijd bijhouden.
2. Wat dacht je van een bandenprofielmeter? Praktisch én relevant voor iedere autobezitter.
3. Sleutelhangers met auto's erop zijn altijd populair! Laat ze personaliseren met jouw bedrijfslogo.
4. Reclame pennen zijn misschien niet heel spannend, maar wel effectief! Laat ze bedrukken met jouw bedrijfsnaam en -gegevens.
5. Om stress tegen te gaan, kun je denken aan stressballen in autovorm!
6. Mini gereedschapsets komen ook altijd van pas voor automobilisten die onderweg wat problemen ondervinden.
7. USB-opladers zijn handig voor lange autoritten waarbij de telefoon of tablet moet worden opgeladen.
8. Voor echte racefans kun je denken aan schaalmodellen van bekende raceauto's zoals Formule 1-wagens of rallyauto's.
9. Zonnebrillen kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens zonnige autoritten!

Tot slot: geef een goodiebag weg met allerlei kleine gadgets die relevant zijn voor de automotive sector, zoals ruitenreiniger of luchtverfrissers.

Met bovenstaande ideeën kun jij je als bedrijf in de automotive sector onderscheiden en klanten blij

Conclusie

Al met al zijn er genoeg leuke en originele relatiegeschenken beschikbaar voor de automotive sector. Het is belangrijk om een geschenk te kiezen dat past bij uw bedrijf en doelgroep, maar ook uniek is en blijft hangen bij uw klanten. De autodealer kan zich onderscheiden door bijvoorbeeld gepersonaliseerde reclame pennen weg te geven of een sleutelhanger met auto logo uit te delen tijdens events. Parkeerschijven en bandenprofielmeters kunnen handig zijn voor klanten die veel onderweg zijn en zo laat u zien dat u geeft om hun veiligheid op de weg. Een stressbal in autovorm kan leuk én praktisch zijn als aandenken aan een gezellige dag vol showroombezoeken of testritten.

Het geven van relatiegeschenken zorgt niet alleen voor goodwill, maar kan ook helpen bij het versterken van relaties en het vergroten van naamsbekendheid binnen de automotive sector. Met deze 10 leuke ideeën kunt u nét dat beetje extra bieden aan uw klanten!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »