Terug

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
  • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

Het perfecte ECO geschenk! (0)

Het perfecte relatiegeschenk in dure tijden.
Met deze douchetimers kunt u uw merk promoten en werken aan een beter milieu.
Douche maximaal 5 minuten - met een digitale douchemeter!
Liever geen batterijen gebruiken? Kies dan voor de versie met zandloper

Filters

    Geen producten gevonden...

Het perfecte ECO geschenk!

Korter douchen met een douchetimer? Echt?

Ben jij ook zo'n fan van lekker lang douchen? Helaas is dit niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korter te douchen en toch nog volop te genieten van een ontspannen momentje onder de douche. Een daarvan is het gebruik van douchetimers! Op deze pagina gaan we dieper in op wat douchewkkers precies zijn, hoe ze werken en waarom bedrukte timers met logo een ideaal duurzaam relatiegeschenk kunnen zijn. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken!

Wat is het nut van een douchewekker?

Douchetimers zijn kleine apparaten die worden gebruikt om de tijd te meten die je onder de douche doorbrengt. Vaak hebben ze een zandloper of digitale timer en geven ze aan wanneer het tijd is om uit te stappen. Maar wat is nu eigenlijk het nut van douchetimer of douchewekker?

Ten eerste helpen douchetimers ons korter te douchen, wat leidt tot minder water- en energieverbruik. Veel mensen staan er niet bij stil hoeveel water er wordt verspild tijdens een lange douchebeurt. Door gebruik te maken van een timer kunnen we onze gewoontes veranderen en bewuster omgaan met deze waardevolle bron.

Daarnaast zijn douchetimers ook handig voor gezinnen met kinderen, omdat dit hen kan helpen hun dagelijkse routine op tijd af te ronden zonder dat het ten koste gaat van de ochtendspits.

En last but not least: bedrijven kunnen gepersonaliseerde timers laten bedrukken als duurzaam relatiegeschenk voor hun klanten of medewerkers. Op deze manier dragen zij niet alleen bij aan milieubewustzijn, maar creëren zij ook nog eens extra naamsbekendheid voor hun merk.

Kortom, het nut van douchetimers reikt verder dan alleen tijdsbeheer onder de douche!

Korter douchen met douchetimers, werkt dat?

Douchen is een dagelijkse activiteit die we allemaal doen, maar wist je dat het veel water kan verspillen? Korter douchen kan helpen om water te besparen en zo de impact op het milieu te verminderen. Maar hoe kort moet je eigenlijk douchen?

Hier komen douchetimers van pas! Een douchetimer is een hulpmiddel dat je helpt bij het beperken van de tijd die je onder de douche doorbrengt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten timers, zoals zandlopers of digitale timers.

Maar werkt korter douchen met behulp van een timer echt? Het antwoord is ja! Door bewust te zijn van de tijd kun je beter letten op hoeveel water er wordt gebruikt en voorkomen dat er onnodig veel verspild wordt. Daarnaast heeft korter douchen ook andere voordelen, zoals energiebesparing en lagere waterrekeningen.

Het gebruik van een bedrukte douchetimer met logo kan ook nog eens zorgen voor extra promotie voor jouw merk of bedrijf. Zo'n groene giveaway laat zien dat jij geeft om duurzaamheid én biedt tegelijkertijd praktische waarde aan jouw klanten of medewerkers.

Kortom, als je wilt bijdragen aan milieubescherming en geld wilt besparen op lange termijn, dan is een bedrukte timer wellicht iets voor jou!

Douchewekker met zandloper bedrukken?

Sinds 2023 hebben we ook een versie met zandloper in ons assortiment.
Veel klanten vinden de combinatie van een batterij in een milieuvriendelijke relatiegeschenk niet passend.
Zit wat in! Daarom verkopen we nu ook een versie met een zandloper, precies berekend op 5 minuten en uiteraard een duurzaam geschenk.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw logo of slogan op de douchewekker te laten drukken, waardoor het 
Al met al is het bedrukken van douchewekkers met een zandloper effectief als promotiemateriaal én milieubewuste keuze.

Een groen relatiegeschenk - douche maximaal 5 minuten

Als bedrijf wilt u natuurlijk ook uw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor milieuvriendelijke relatiegeschenken die een positieve impact hebben op het milieu. Een douchetimer bedrukken met uw logo kan hierbij helpen.

Met de douchetimer moedigt u uw klanten en relaties aan om niet langer dan vijf minuten onder de douche te staan, wat zorgt voor minder waterverbruik en dus minder verspilling van dit kostbare goedje. Bovendien toont u als bedrijf dat u zich inzet voor duurzaamheid, wat alleen maar positief bijdraagt aan uw imago.

Kortom, door te kiezen voor een bedrukte douchetimer als relatiegeschenk draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar laat u ook zien dat duurzaam ondernemen hoog op uw agenda staat. En wie weet inspireert het anderen wel om hun steentje bij te dragen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »