Terug

 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
 • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

De kracht van persoonlijke Sinterklaascadeautjes voor je personeel

De kracht van persoonlijke Sinterklaascadeautjes voor je personeel

De koude wind waait buiten, de bladeren zijn bijna allemaal van de bomen gevallen en de geur van speculaas en pepernoten hangt in de lucht. Het is duidelijk: Sinterklaas is weer in het land. Dit eeuwenoude feest, vol van tradities en gezelligheid, is een van de meest geliefde Nederlandse feestdagen. Maar hoe maak je het vieren van Sinterklaas echt bijzonder, vooral in een tijd waarin personalisatie en unieke cadeaus centraal staan?

Sinterklaas een van de mooiste feesten

Het Sinterklaasfeest is een tijd van gezelligheid, samenzijn en natuurlijk cadeautjes. Voor veel bedrijven is dit ook het ideale moment om hun waardering voor het personeel te tonen. Echter, waar de meeste bedrijven kiezen voor de traditionele chocoladeletter, en dan ook nog een heel onpersoonlijk iedereen een letter ‘S’, kun jij als werkgever het verschil maken. Door net even dat stapje extra te zetten en een uniek, persoonlijk cadeau te geven, zorg je ervoor dat je personeel niet alleen een glimlach op hun gezicht krijgt, maar ook een onvergetelijke herinnering.

De historie van Sinterklaas

Om te begrijpen waarom we bepaalde tradities hebben, is het goed om terug te gaan naar de oorsprong van het feest. Sinterklaas, ofwel Sint-Nicolaas, was de bisschop van Myra in de 3e eeuw. Hij stond bekend om zijn goedheid en het helpen van de armen. Door de eeuwen heen hebben verschillende legendes zich gevormd rondom deze heilige man, wat uiteindelijk heeft geleid tot het feest zoals we dat nu kennen.

Het belang van unieke cadeaus

Tegenwoordig draait Sinterklaas vooral om het geven en krijgen van cadeautjes. En in een wereld waarin we vaak overstelpt worden met spullen, is het geven van een persoonlijk en uniek cadeau des te belangrijker geworden.

Kies voor een persoonlijk cadeau

In een tijd waarin we vaak gehaast zijn en alles snel moet, is een persoonlijk gebaar meer waard dan ooit. Wanneer je als werkgever laat zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau en dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals te kiezen, voelt het personeel zich écht gewaardeerd. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en waardering binnen het bedrijf. Bovendien is het ook een manier om ervoor te zorgen dat je personeel thuis een onvergetelijk Sinterklaasfeest heeft.

De sleutel tot het perfecte cadeau

In onze digitale wereld is het tastbare, het fysieke, iets wat we steeds meer gaan waarderen. En wat is er nu persoonlijker dan een cadeau dat speciaal voor jou is gemaakt? Een cadeau met jouw naam erop, of met jouw favoriete karakter. Gelukkig is er tegenwoordig een breed scala aan producten die bedrukt kunnen worden. Dit geeft je de mogelijkheid om echt creatief te zijn en iets te kiezen dat perfect past bij de persoon die het ontvangt.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Badeendjes met het logo van het bedrijf, ideaal voor een ontspannend bad na een lange werkdag.
 • Kleurpotloden voor de creatievelingen, of misschien voor hun kinderen. Ze kunnen in een mooi bedrukt doosje of gepersonaliseerd rugzakje worden gedaan, om het geheel af te maken.
 • Speelkaarten voor de spelletjesliefhebber, compleet met een persoonlijke boodschap of het logo van het bedrijf.
 • Knuffelberen of andere knuffels, een lief en warm gebaar voor zowel volwassenen als kinderen.
 • Geduldspelletjes en jongleerballen voor die medewerkers die wel van een uitdaging houden.

En dit is nog maar het begin! Met bedrukte artikelen kun je echt alle kanten op. Of het nu gaat om een kleinigheidje of iets groters, het gaat om het gebaar en de gedachte erachter.

Bijzondere Sinterklaas cadeautjes

Tips voor het kiezen van het perfecte cadeau

Bij het kiezen van het perfecte cadeau is het belangrijk om niet alleen te kijken naar wat leuk of populair is, maar ook naar wat past bij de persoon die het ontvangt. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

 • Ken je personeel. Weet je wat hun hobbies zijn? Hebben ze kinderen? Door dit soort vragen te stellen, kun je een beter beeld krijgen van wat ze leuk zouden vinden.
 • Maak het persoonlijk. Zoals eerder genoemd, is een cadeau met een persoonlijke touch altijd een hit. Of het nu hun naam is, een persoonlijke boodschap of een afbeelding waarvan je weet dat ze het leuk zullen vinden, het gaat erom dat je laat zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau.
 • Denk aan het grotere plaatje. Hoewel het natuurlijk gaat om het individuele cadeau, kun je ook denken aan hoe je als bedrijf een positieve bijdrage kunt leveren aan het Sinterklaasfeest van je personeel. Misschien kun je een pakket samenstellen met verschillende bedrukte artikelen, zodat ze een hele avond vol verrassingen hebben.

Met deze tips in je achterhoofd ben je klaar om het perfecte, persoonlijke Sinterklaascadeau voor je personeel te kiezen. En onthoud: het gaat niet om de grootte of de prijs van het cadeau, maar om de gedachte erachter. Door die extra moeite te doen, laat je zien dat je je personeel echt waardeert - en dat is het mooiste cadeau dat je kunt geven.

De impact van het juiste cadeau

Buiten het feit dat je medewerkers zich speciaal en gewaardeerd zullen voelen, kan het geven van een uniek en persoonlijk cadeau ook bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. Het kan fungeren als een ijsbreker tijdens kantoorbijeenkomsten of als een gespreksonderwerp bij de koffieautomaat.

Daarnaast is het een manier om je merk en bedrijfscultuur te versterken. Het laat zien dat je als bedrijf waarde hecht aan persoonlijke relaties, aandacht voor detail en innovatie. Het kan zelfs fungeren als een vorm van mond-tot-mondreclame. Want wanneer een medewerker thuis komt met een uniek en persoonlijk cadeau, zal dat zeker onderwerp van gesprek zijn tijdens het avondeten of met vrienden.

Pak deze kans

Het Sinterklaasfeest is een tijd van vreugde, waardering en saamhorigheid. Als werkgever heb je de unieke kans om deze gevoelens te versterken door het geven van persoonlijke en doordachte cadeaus. Dus waarom zou je je beperken tot de standaard chocoladeletter als je kunt kiezen voor een cadeau dat echt een verschil maakt? Maak dit jaar het verschil en kies voor persoonlijkheid, waardering en verbinding.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »