Terug

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
  • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

Wat zijn de 5 leukste give aways om uw klant te bedanken ?

Wat zijn de 5 leukste give aways om uw klant te bedanken ?

De leukste bedankjes voor klanten !

Welke ondernemer houdt er nu niet van om zijn klanten in het zonnetje te zetten? Het is een goede manier om waardering uit te spreken en de band met jouw klant te versterken. Maar wat zijn nou eigenlijk de leukste relatiegeschenken die je kunt geven? En heeft dit effect op de binding met jouw klanten? In deze blogpost delen we onze top 5 aan bedankjes voor klanten. Lees snel verder!

Wat zijn de 5 leukste relatiegeschenken om uw klant te bedanken ?

Een leuk en passend relatiegeschenk kan jouw klant verrassen en zorgt voor een positieve associatie met jouw bedrijf. Maar wat zijn nou de vijf leukste give aways om je klanten te bedanken?

1. Een persoonlijke kaart - Er gaat niets boven een handgeschreven bericht op een mooie kaart. Het laat zien dat je de tijd hebt genomen om iets persoonlijks te schrijven.

2. Bedrukte koffiekopjes - Koffie is onmisbaar bij veel mensen, dus waarom zou je niet investeren in bedrukte koffiemokken? Ze worden dagelijks gebruikt en stellen jouw bedrijfsnaam bloot aan anderen.

3. Chocolade - Wie houdt er nu niet van zoetigheid? Door chocolade of snoepjes cadeau te doen, krijgt de ontvanger het gevoel echt verwend te worden.

4. Goedkope opvouwbare tasjes - Met het oog op duurzaamheid zijn herbruikbare tassen of rugzakjes populairder dan ooit! Voeg daar nog eens het logo van jouw bedrijf aan toe en voilà, je hebt een praktisch én effectief relatiegeschenk.

5. Powerbanks - Geef jouw klanten energie met powerbanks! Deze kleine apparaten zijn tegenwoordig onmisbaar in ons drukke bestaan en kunnen overal mee naartoe genomen worden.

Kortom: door creatief na te denken over welke geschenken passen bij jouw doelgroep, kun jij ervoor zorgen dat zij zich gewaardeerd voelen als klant van jouw onderneming. Laat vloeipapier bedrukken om het cadeau nog specialer te maken.

Is het raar om een klant zomaar een cadeautje te sturen?

Als bedrijf wilt u graag uw klanten tevreden houden. Een manier om dit te doen is door hen af en toe een cadeautje te sturen als blijk van waardering voor hun loyaliteit en vertrouwen in uw producten of diensten. Maar is het raar om een klant zomaar een cadeautje te sturen?

Nee, absoluut niet! Het geven van relatiegeschenken aan klanten is eigenlijk heel normaal geworden in de zakenwereld. Het toont aan dat u waarde hecht aan uw klanten en hun steun waardeert. Dit kan leiden tot betere relaties met uw klanten en dus meer succes op lange termijn.

Echter moet u wel rekening houden met hoe vaak u dit doet. Te vaak geschenken versturen kan overkomen als opdringerigheid of wanhopig gedrag, wat juist averechts kan werken op de binding tussen u en uw klant.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het geschenk past bij de interesses of behoeften van de ontvanger. Een persoonlijke touch laat zien dat er echt aandacht besteed wordt aan de relatie met deze specifieke klant.

Kortom, het geven van relatiegeschenken heeft positieve effecten op de binding tussen bedrijf en haar klanten mits dit goed uitgevoerd wordt: Niet té vaak geschenken versturen én persoonlijke aandacht schenken kunnen wonderbaarlijk zijn voor beide partijen!

Heeft het weggeven van een relatiegeschenk effect op klanten binding?

Het geven van relatiegeschenken kan een krachtige manier zijn om de band met uw klanten te versterken en hen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden. Door het weggeven van een cadeau laat u zien dat u geeft om hun loyaliteit en inzet voor uw bedrijf.

Een goed gekozen relatiegeschenk kan ook fungeren als een constante herinnering aan uw bedrijf wanneer de klant het cadeau gebruikt of ziet. Hierdoor blijft uw merk top-of-mind bij de klant, waardoor ze eerder geneigd zijn opnieuw zaken met u te doen.

Bovendien kan het weggeven van relatiegeschenken leiden tot positieve mond-tot-mondreclame. Klanten die zich gewaardeerd voelen, vertellen dit graag door aan vrienden en familie, wat weer nieuwe potentiële klanten aantrekt voor uw bedrijf.

Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de geschenken passend zijn bij uw merk en relevant zijn voor de interesses of behoeften van uw doelgroep. Een slecht gekozen geschenk kan zelfs averechts werken en leiden tot negatieve reacties.

Kortom, door het weggeven van relatiegeschenken kunt u niet alleen de band met bestaande klanten versterken maar ook potentieel nieuwe klanten aantrekken via mond-tot-mondreclame. Zorg er wel voor dat het geschenk past bij uw merk en relevant is voor de ontvanger om effectief te zijn in het binden van klanten aan uw bedrijf.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »