Terug

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
  • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

Een kerstmuts als kerstkaart - Wij verzorgen alles van A tot Z

Een kerstmuts als kerstkaart - Wij verzorgen alles van A tot Z

Het is bijna weer zover: kerst staat voor de deur! Tijd om aan je klanten en relaties te laten zien dat je aan ze denkt. Een persoonlijke attentie kan dan niet ontbreken. Heb jij al gedacht aan een kerstmuts als kerstkaart? Of een kerstmuts bij een mailing of reclame boodschap?

Een kerstmuts als kerstkaart - Wij verzorgen alles van A tot Z

Wil je jouw klanten en relaties dit jaar op een originele manier verrassen met de kerst? Denk dan eens aan het versturen van een gepersonaliseerde kerstmuts als kerstkaart! Het is niet alleen feestelijk, maar ook nog eens praktisch. De meeste mensen dragen immers graag een muts tijdens de koude wintermaanden.

Bij ons kun je terecht voor het bedrukken van deze leuke attentie met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo erop. Zo zorg je ervoor dat jouw contacten aan jou denken wanneer ze hun nieuwe kerstmuts opzetten!

Maar we doen meer dan alleen het bedrukken van de kerstmutsen. We verzorgen namelijk alles van A tot Z, zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Van het ontwerp tot aan de productie en verzending: wij regelen het allemaal voor je.

Een kaartje bij de kerstmuts of een uitnodiging voor een bijzonder kerstgala?
Geen probleem, u kunt de kerstkaartjes of uitnodigingen door ons laten printen, of wij verwerken uw eigen geprinte kerstboodschap in ons magazijn tot een mooi brievenbuspakketje.

En wat dacht je van de verpakking? Ook daar hoef jij geen zorgen over te maken. Wij leveren namelijk standaard een mooie envelop mee die perfect in de brievenbus past of we zorgen voor bedrukt vloeipapier! Op deze manier wordt jouw cadeautje speciaal en direct in één keer bezorgd bij al jouw contacten, u krijgt 1 factuur - en alles is geregeld.

Kortom: wil jij dit jaar indruk maken met originele en persoonlijke attenties voor Kerstmis? Kies dan voor onze gepersonaliseerde kerstmutsen als kerstkaarten en laat alles door ons verzorgen!

Kerstmutsen als attentie bij een mailing of reclame boodschap ?

De feestdagen zijn een perfecte gelegenheid om je klanten en zakenrelaties te bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen. Een mooie manier om dit te doen is door middel van een kerstkaartje met daarbij een klein presentje, zoals bijvoorbeeld een kerstmuts.

Het versturen van gepersonaliseerde kerstmutsen als attentie bij een mailing of reclame boodschap kan zeer effectief zijn in het vergroten van de naamsbekendheid en het creëren van merkloyaliteit. Door jouw logo of slogan op de mutsjes te laten bedrukken, blijft jouw bedrijf top-of-mind bij ontvangers. Bovendien zijn deze kleine geschenkjes relatief goedkoop en gemakkelijk te verzenden, waardoor ze ook geschikt zijn voor grotere oplages.

Kerstmutsen bieden daarnaast nog meer voordelen dan alleen het vergroten van de naamsbekendheid. Het zorgt namelijk ook voor blije gezichten! Wie wordt er niet vrolijk van zo’n schattige rode muts met witte pluim? Je geeft niet alleen iets weg wat leuk is om uit te pakken, maar je laat hiermee ook zien dat je waarde hecht aan persoonlijke aandacht.

Al met al kunnen we concluderen dat kerstmutsen als attentie bij een mailing of reclame boodschap absoluut geen slechte keuze is. Het is immers zowel origineel als doeltreffend in het vergroten van de naamsbekendheid én het geven van persoonlijke aandacht aan klanten en/of zakenrelaties.

Kerstmutsen - het perfecte kerstgeschenk door de brievenbus!

Kortom, kerstmutsen zijn een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten tijdens de feestdagen. Ze kunnen worden gebruikt als attentie bij mailings of reclameboodschappen en zelfs als uniek kerstcadeau voor klanten en medewerkers. Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken van kerstmutsen met uw logo of ontwerp. Wij verzorgen alles van A tot Z, inclusief snelle levering in de brievenbus van uw klanten en relaties.

Maak deze Kerst speciaal met onze opvallende en persoonlijke kerstmutsen!
Toch iets anders kado geven? Kijk dan bij onze andere kerstartikelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »