Terug

 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Ruime keus, meer dan 1000 artikelen
 • Vaste verzendkosten van € 5,95 per order

Wat heb ik nodig voor een badeendjes race?

Wat heb ik nodig voor een badeendjes race?

Om een badeendjes race te organiseren heb je het volgende nodig:

 1. Badeendjes - Het aantal badeendjes hangt af van het aantal deelnemers aan de race. Zorg voor genoeg badeendjes, zodat iedereen een eigen eendje heeft.

 2. Baan - De baan kan bestaan uit een zwembad, rivier of kanaal. Als je het evenement op een openbare locatie organiseert, moet je vaak toestemming vragen aan de gemeente. De meeste gemeentes zijn soepel zeker als er een goed door aan verbonden is. Zorg er wel voor dat er geen impact op het milieu is en dat alle eendjes ook weer vrolijk naar huis gaan.

 3. Start- en finishlijnen - Markeer de start- en finishlijnen zodat het duidelijk is waar de race begint en eindigt. Bij de start gebruiken wij een houten plank om de eendjes tegen te houden - als finish lijn een simpel lint of touw in de rode kleur.

 4. Nummers - Geef elk badeendje een nummer om de winnaar van de race te kunnen bepalen.
  Heel veel succes met deze opdracht, een beetje eendjesrace heeft toch wel een paard honderd eendjes. Kleine tip van onze organisatie gebruik een watervaste stift! Toch Carolien? (Die heeft 400 eendjes nog een keer kunnen nummeren).

 5. Prijs - Een kleine prijs voor de winnaar kan de motivatie van de deelnemers vergroten. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, een koffiemok of een bedrukt rugtasje

 6. Publiek - Om de race nog spannender te maken, nodig vrienden en familie uit om als publiek aanwezig te zijn.

 7. Wij verkopen diverse kleuren eendjes, zo is het leuk om tijdens de race ook wat rode badeendjes toe te voegen voor bijvoorbeeld de winnaar van vorig jaar? Of bijvoorbeeld roze badeendjes voor mensen die meer dan 100 euro hebben gesponsord, het is maar een idee.

Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat bij het organiseren van een evenement. Houd kinderen en deelnemers weg bij gevaarlijke wateren, zorg voor toezicht en zorg ervoor dat alle badeendjes niet achterblijven in het milieu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »