Terug

Vloeipapier bedrukken - bekijk ons 28 grams vloeipapier (3)

Wij zijn goed in het bedrukken van vloeipapier.
Leverbaar in 3 verschillende formaten - full colour bedrukt - of iets in goedkoper in 1 of 2 kleuren.
Kies het juiste formaat en het aantal kleuren bedrukking en bereken direct de prijs:

Filters

Vloeipapier bedrukken - bekijk ons 28 grams vloeipapier

 

 

 

Vloeipapier is een essentieel product voor bedrijven in verschillende branches, 

Vloeipapier bedrukken

 

van restaurants tot winkels en van kantoren tot productiebedrijven. Het

 is een praktisch en hygiënisch product dat elke dag nodig is. Vloeipapier bedrukken biedt echter nog veel meer voordelen voor bedrijven. Ontdek hoe u vloeipapier efficiënt inzet voor uw bedrijf en u tegelijk werkt aan naamsbekendheid en klanttevredenheid. 

Wat is vloeipapier?

Vloeipapier, ook wel bekend als zijdepapier of zijdevloeipapier, wordt veelvuldig gebruikt voor het verpakken van kwetsbare en breekbare producten, zoals glas, sieraden, porselein en aardewerk. Het dient als opvulpapier en beschermt de artikelen tegen beschadigingen. Je komt het vaak tegen in schoenendozen, in slijterijen om flessen te beschermen, maar ook steeds vaker als cadeauverpakking. Het is gemaakt van zijdevezels en beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u vloeipapier bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam om de aandacht van de klant te trekken en tegelijkertijd het bedrijf te identificeren.

Vloeipapier bedrukken als marketingtool

Een van de belangrijkste voordelen van vloeipapier bedrukken is de versterking van het merk en de verbetering van de uitstraling van uw bedrijf. Laat het vloeipapier bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere beeldmerken, waardoor het product een uitstekend middel is om de identiteit van uw bedrijf te versterken en een professionele uitstraling te creëren.

Vloeipapier bedrukken is ook een uitstekende manier om de klantenservice te verbeteren. Door het vloeipapier te bedrukken met bijvoorbeeld instructies of nuttige informatie, kunt u de klantentevredenheid verbeteren en een positieve indruk achterlaten.

Vloeipapier inzetten voor duurzaamheid

Bedrukt vloeipapier biedt ook een unieke manier om het milieubewustzijn van uw bedrijf te tonen. Door het vloeipapier te bedrukken met een milieubewuste boodschap, laat u zien dat uw bedrijf zich bewust is van de impact op het milieu en actief te werken aan verbetering.

In feite is vloeipapier bedrukken een slimme investering voor elk bedrijf dat zijn merkbeleid serieus neemt. Het is een praktische en betaalbare manier om de herkenbaarheid te verhogen, de uitstraling te verbeteren en een milieubewuste houding te tonen. Kies vandaag nog voor vloeipapier met logo en maak het verschil!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »